Skip to the content
Bertjan Bruin
Bertjan Bruin

De akkerbouwsector; een prachtige markt om in te werken!

AGRIBOX Holland

Geboren in 1963 in het mooie dorpje Oosterbeek begon Bertjan in 2010 zijn carrière als invaller tijdens de  vakantie van 'De Kistenmevrouw'.  De grootste online marktplaats voor landbouwkisten. "Pak jij het even op Bertjan?".

Door efficiënt en oplossingsgericht te werken worstelde hij zich door deze periode. Zijn nuchtere aanpak en de goede resultaten zorgden ervoor dat de tijdelijke functie permanent werd. Zo ontstond een mooie kans  tot samenwerking en dat was dan ook het startsein voor zijn eigen productiebedrijf Frieswood.

De samenwerking met De Kistenmevrouw, Lapack Agri en Frieswood resulteerde in 2019 in AGRIBOX HOLLAND.

Bertjan heeft 20 jaar kennis en ervaring opgedaan in houtgerelateerde productiebedrijven, waarbij een eigen product in de markt zetten de boventoon voerde. Vier jaar internationale ervaring in combinatie met de export vormde de juiste mix om zijn lang gekoesterde wens in vervulling te laten gaan; zijn eigen bedrijf beginnen! 

"De mix van handelen, iets tastbaars maken en het exportelement zijn voor mij dé aspecten in het zakendoen. Dat alles zit in de akkerbouwsector. Een prachtige markt om in te werken; doeners, snelle beslissers, concrete handel en nuchterheid. Op mijn lijf geschreven". 

Door te kiezen voor een standaard model bespaart u veel geld!

Boer Willems uit Uithuizen

AGRIBOX Holland

Hooistukken 1

7876 TP VALTHERMOND

Email: info@agriboxholland.nl